Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Topphästar på Bergsåker

Foto: LEIF NORBERG/ALN
Quid Pro Quo ska möta Nahar över lång distans. Foto: LEIF NORBERG/ALN

På söndag arrangerar Bergsåker V64-tävlingar och det samlade många spännande och intressanta hästar, där det bland annat blir en strid om vem som är Bergsåkers bästa häst för dagen.

Publicerad:

Trots att söndagens snabblopp bara samlade sju hästar kommer det dra mycket intresse till sig. Quid Pro Quo var fin i årsdebuten för ett par veckor sedan och nu stöter han på Robert Berghs Elitloppsvinnare Nahar, som gör första starten sedan januari.

Även försöket i Norrlands Grand Prix för fyraåriga hästar blev högklassigt, trots bara sju hästar. Mest startpoäng har Reijo Liljendahls Fire To The Rain som gör årsdebut efter ett fint fjolår, då han vann Ulf Thoresens minneslopp och tvåa i treåringseliten under Elitloppshelgen.

Fire To The Rain får bland annat möta en intressant Sverigedebutant. Stoet Highest Peak tävlade framgångsrikt för Åke Svanstedt i USA och efter seger i Hudson Trot tjänade hon över en miljon kronos som treåring. På söndag gör hon debut för sin nya tränare Svante Båth.

Norrlands Grand Prix – försök
Förstapris: 40.000 kr
2.140 meter autostart

1. M.T.Jest – Robert Bergh
2. Highest Peak – Erik Adielsson
3. Laneheart – Mattias Djuse
4. Global Revenge – Ulf Eriksson
5. Daley Lovin – Daniel Redén
6. How Amazing Tooma – Tobias Eklöf
7. Fire To The Rain – Ulf Ohlsson

Lägst 400.001 kr
Förstapris: 40.000 kr
2.640 meter autostart

1. Quid Pro Quo – Erik Adielsson
2. Navaronne – Jessika Sidbäck
3. Vic Smith – Robert Dunder
4. Mousse – Mattias Djuse
5. Västerbo Highflyer – Daniel Redén
6. Nahar – Robert Bergh
7. My Golden – Bo Eklöf

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.