Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Topphästar till Flemming

Foto: JEANNIE KARLSSON/TRAVRONDEN
Flemming Jensen har fått in två meriterade norska hästar. Foto: JEANNIE KARLSSON/TRAVRONDEN

Flemming Jensen har fått in de två norska topphästarna Nelson Nora och Photo Lavec från Marc Baek Nielsens stall.

Publicerad:

Det här skriver travservice.dk. Det är Nils Munkhaugen som äger båda hästarna.
– Nielsen var bara en mellanstation. Jag har tänkt mycket och kommit fram till att Flemming Jensen är den bäste tränaren för äldre hästar, säger Nils till Trav Og Galopp-Nytt.

Sexåriga stoet Nelson Nora (e. Muscles Yankee) startade så sent som i lördags inom V75 på Momarken, där hon slutade sexa. Hon segrade bland annat för Björn Goop på Vincennes i oktober och har sammanlagt ordnat åtta segrar och drygt två miljoner norska kronor. Hon tränades som tre- och fyraåring av dopingavstängde Bo Westergård. Där blev det bland annat seger i Norskt Travoaks och en andraplats i Stoderbyt.

Femårige Photo Lavec (e. S.J.'s Photo) var tvåa i Norskt Travkriterium och vann i fjol Jarlsbergs Grand Prix - detta i regi Bo Westergård. Hästen har hittills tagit fem segrar och tjänat 1.157.412 norska kronor.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.