Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Topprestation av Rajesh

Foto: Lars Jakobsson/TR Bild
Rajesh Face. Foto: Lars Jakobsson/TR Bild

Tillbaka på tävlingsbanan efter snart fyra månaders uppehåll – Rajesh Face glänste och var omutbar från ledningen.

Publicerad:

Trots en vid inledning runt första sväng och svar om ledningen från Master Crowe var det inget snack om saken. Lutfi Kolgjini skulle till ledningen med Rajesh Face (e. Raja Mirchi) och väl i den positionen var segern odiskutabel för den femårige hingsten.

Rajesh Face satt i ledningen 1400 meter från och öppnade första varvet efter 1.12,1. Man höll sedan ett jämnt tempo under loppet och kom i mål på 1.12,0a/2140 meter.
– Jag ryckte bomullen på honom och då lade han in en växel till. De andra var inte ens nära och jag kunde bara sitta och vinka till publiken över upploppet, sade Lutfi Kolgjini i vinnarcirkeln.

Rajesh Face kommer att starta någon gång till i Sverige innan han flyttas över till USA.
– Han kommer att gå till USA i augusti där han har ett par fina lopp, men han kommer att starta någon gång till här hemma innan dess. Vi får se i vilket lopp det blir, sade Lutfi Kolgjini i vinnarcirkeln.

Segern togs närmast före Master Crowe och Springover.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.