Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Toppstammad skrällde

Foto: MARTIN LANGELS/ALN
Quel Bourbon och Benny Christensen skrällde på V64 på Örebrotravet igår. Foto: MARTIN LANGELS/ALN

Det blev en svår inledning på V64 på Örebrotravet under tisdagskvällen då två enprocentare vann de två första avdelningarna. Den ena var toppstammade Quel Bourbon som vann till 60 gånger pengarna.

Publicerad:

Quel Bourbon (e. Infinitif) ägs och tränas av Ely Rishaug-Iversen och kördes till seger av Benny Christensen. Quel Bourbons mor är Qualita Bourbon som själv sprang in över 1,5 miljoner euro för Jean Pierre Dubois. Qualita Bourbon vann bland annat Europaderbyt 2008 och slutade trea i Prix d'Amérique året efter. Quel Bourbon tog igår sin första seger på svensk mark.
Skrällde på V64 gjorde även Al's Orlando Boy, tränad av Agneta Jakobsson och som kördes till seger av Kaj Widell. Den vinnaren var också enprocentare och efter två V64-avdelningar återstod drygt 139 system av 116.630 inlämnade.
Det blev enklare i de fyra sista avdelningarna och åtta system med sex rätt belönades med 211.890 kronor.
Dagens Dubbel-loppen vanns av Niclas Benzon som styrde in Sofia Aronsson-tränade Love A'int Easy och Carame till vinster efter ha spårat båda loppen runt om.
På Jägersro hade Bernardo Grasso en trevlig dag då han vann två lopp med Joakim Lövgrens hästar. Vinnarna var Springover och Unter Uns.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.