Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Torbjörn ger senaste nytt

Foto: LENNART KIHLMAN/ALN
Foto: LENNART KIHLMAN/ALN

Torbjörn Jansson lastar tre hästar från egna stallet till Örebro och kvällens V64-tävlingar. Såhär är läget med dem.

Publicerad:

Först ut i Janssons trippel är Aldebaran Teal i V64-3. Going Kronos-stoet vann från ledningen senast och har ett fint utgångsläge. 
- Hon var fin senast och vann med krafter kvar. Hästen är rätt bra tycker jag och borde få ett fint lopp med tanke på sin startsnabbhet. Motståndet är tuffare den här gången, men eftersom hon vann på enkelt sätt senast tror jag inte hon gör bort sig. Det är klart att jag måste köra till lite från start även om jag inte vill bestämma taktiken på förhand. Inga ändringar är aktuella för henne. 

 

Tarpon i V64-4 har inte riktigt släppt till än. Den här gången sitter tränaren själv i sulkyn efter att ha varit lärlingskörd i tre raka starter. 
- Han kom bort senast från spår tolv, det blev ett struligt lopp. Jag tycker att han är lite bättre än vad folk tror och som jag ser det är vi med i striden idag. De värsta motståndarna har fått sämre utgångsläget vilket förstås är positivt för oss. Det finns kunnande i hästen, men jag trodde faktiskt att han skulle ha utvecklats mer än vad han gjort i år. Han kan öppna hyggligt, sen får vi se var vi hamnar. Det blir skor runt om den här gången. 

 

Majet af Djupmyra dyker upp i V64-6 och tillhör de mindre betrodda. 
- Hon var riktigt duktig senast från dödens, men står hårt inne den här gången. Jag hoppas främst att hon går felfritt och får pengar så vi kan börja bygga upp en bra programrad på henne. Innerspåret är bra, då kan vi smyga med och ta det vi får. Jag ligger lågt även om hon inte är någon statist, avslutar Torbjörn Jansson.

 

 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.