Sveriges ledande travtidning
ANNONS

TR Media medlem i Sper

Branschorganisationen Sper samlar aktörer på den svenska spelmarknaden och verkar för en sund, modern och hållbar spelmarknad. Under tisdagen blev det officiellt att TR Media godkänts som medlem.

Publicerad:

TR Media har valts in som medlem i Sper och ställer därmed sig bakom branschorganisationens arbete för att skapa en mer hållbar spelbransch. Sper har totalt 18 medlemmar och förväntas växa med ytterligare medlemmar under året. Förutom TR Media har även Betsson AB tagit plats i organisationen.
– Spelbranschen måste samla sig och ta gemensamt ansvar för utvecklingen. Att Betsson nu tar plats i Sper visar att frågan tas på allvar. Och att en aktör som TR Media också engagerar sig är otroligt värdefullt, säger Jenny Nilzon, vd för Sper, i ett pressmeddelande.

TR Media skapar sport- och spelinformation till ca 300.000 spelintresserade varje vecka.
− För oss är det viktigt att verka för en sund, modern och hållbar spelbransch, men också att lära oss mer om riktlinjer för marknadsföring och spelansvar. därför är vi nu väldigt glada över att ha blivit antagna som medlemmar i Sper, säger Daniel Livensjö, vd för TR Media AB.

FAKTA

Om Spelbranschens Riksorganisation

Spelbranschens Riksorganisation, Sper, är en branschorganisation som samlar aktörer på den svenska spelmarknaden för att verka för en sund, modern och hållbar spelmarknad. Medlemmarna består av både speloperatörer och spelleverantörer: ATG, Folkspel, Idrottens Spel, Kombispel, Miljonlotteriet, Svebico, Svenska Postkodlotteriet, Svenska Spel, Sportlotteriet, Paf, IGT, Raktech, SG Digital, Zimpler, Bethard, Braodds.com och nu även TR Media och Betsson.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.