Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Tre chanser för Wikstén

Foto: Micke Gustafsson/Kanal 75
Jan Norberg sitter bakom alla Wiksténs hästar. Foto: Micke Gustafsson/Kanal 75

Bodenamatören Madelene Wikstén gästar Skellefteå med tre V65-hästar idag som alla körs av Jan Norberg. Hon har följande att säga om dem.

Publicerad:

Digital Satellite (V65-1) var jag jättenöjd med senast och hon är på väg mot toppformen. Vi hade anmält till Breeders Crown, men hon blev tyvärr reserv där. Banan här är under all kritik som vanligt när det regnar och jag vet inte hur hon tacklar det. Hon är ju liten och lätt, så jag hoppas det ska gå bra. Hästen är lite svårkörd eftersom man inte får ta i henne för mycket, men Janne har kört henne förut och han får ta fram silkeshandskarna. Autostart borde vara ett plus med tanke på det. Jag har svårt att sätta in henne i loppet, men hon mötte bra hästar senast och det känns inte som att det inte är värre motstånd idag. 

 

 

–  Maldini Bob (V65-3) var bra i Lycksele i ett liknande lopp för ett tag sedan. Han brukar inte ha några problem när banan är kladdig och det kan förstås vara ett plus idag. Senast blev det fel när det gick sakta första varvet och den starten är bara att glömma. Jag tycker det ser lite intressant ut och han kan nog vara med långt framme om det stämmer under vägen. Hästen kan öppna bra och kort distans kan vara ett plus eftersom han tål att göra mer under vägen då än på medeldistans.

 

T.Hall (V65-5) har haft sina glansdagar och jag vore nöjd om han kan ta pengar. Han är inget för spelarna idag, avslutar Madelene Wikstén. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.