Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Tre eller fyra favoriter

Foto: MIA TÖRNBERG
Foto: MIA TÖRNBERG

När Umåker har den här V75-omgången i april-maj så är tre eller fyra favoritsegrar det vanligaste utfallet. Det visar Jens Sjödén i veckans statistikblogg.

Publicerad:

Sjödén har också en intressant upplysning gällande den pågående debatten - eller till och med det pågående problemet - med att antalet femrättsjackpots i år vuxit till sådana höjder att ATG och Svensk Travsport känt sig föranlåtna att göra förändringar i tävlingsdagarna, i morgon illustrerat av att kallblodssjärnan Månprinsen A.M. hamnat utanför det stora streckspelet.

När omgångens största favorit vunnit under de senaste 90 V75-omgångarna har det blivit femrättsjackpot hela hälften av gångerna! Den här veckan är det Timo Nurmos-tränade Coldtown (V75-1) som verkar komma att hamna i största-favorit-positionen,

Hela Jens Sjödéns blogg kan läsas här. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.