Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Tre svenska segrar i Chester

Foto: Thomas Blomqvist/Maria Holmén/Mia Törnberg/TR Bild
Foto: Thomas Blomqvist/Maria Holmén/Mia Törnberg/TR Bild

Harrah's Philadelphia i Chester bjöd på sex lopp för travare på onsdagen. I hälften av dem blev det svensk seger.

Publicerad:

Först ut var Åke Svanstedts Galixton (e. Trixton) som också hade störst segermarginal i skaran. Treåringen vann med sju längder från ledningen på 1.12,5 över 1.609 meter och drog in 7.000 dollar till sina ägare. I sulkyn satt Pat Berry.

Näst på tur var veteranen Andy Ray (e. Crazed) som tränas av Anette Lorentzon. Den sjuårige valacken tog sin fjärde seger för året och kom i mål på 1.11,8 med Tim Tetrick vid tömmarna. Här var förstapriset 5.500 dollar.

Innan eftermiddagen var över ordnade Hollywood Story (e. Muscle Hill) den tredje svenska segern – i karriärens första start. Den tvåårige hingsten ägs av Stall Courant och Herb Liverman som ropade in honom för hela 215.000 dollar på auktionen i Lexington förra året. 

Hollywood Story sattes sedan i träning hos Marcus Melander och på onsdagen kom en första avbetalning när han vann med halvannan längd för Tim Tetrick. Debutsegern togs på tiden 1.12,5 och var värd 6.000 dollar.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.