Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Treasure Kronos bjuder på avskedsföreställning

Foto: Matilda Öhrman
Treasure Kronos gör sin sista start på svensk mark på tisdag. Foto: Matilda Öhrman

Det blir ytterligare en start för Treasure Kronos på svensk mark. Den flerfaldiga miljonärskan hinner med ett lopp på Jägersro innan flygresan till Nordamerika.

Publicerad:

Förra veckan berättade Jerry Riordan för Travronden att Treasure Kronos (e. Raja Mirchi) skulle flygas från Amsterdam för att fortsätta sin karriär i Nordamerika. Det mesta pekade på att Treasure Kronos gjort sin sista start i Sverige, men nu är hon anmäld till Vårpokalen på Jägersro på tisdag.
– Planen är fortfarande densamma, men hon kommer att åka från Frankfurt i stället. Planet går den 24 mars, säger Jerry Riordan.

I tisdagens avskedsföreställning ställs Treasure Kronos mot fem motståndare, däribland stallkamraten Sylvester America, som också lämnar Sverige efter loppet. Han kommer att åka med samma plan som Treasure Kronos till Nordamerika.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.