Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Treasure Kronos får ny chans i Frankrike

Foto: Kanal 75
Treasure Kronos vid defileringen till Prix d'Amerique. Snart kan det bli en ny start i Frankrike för femåringen. Foto: Kanal 75

Jerry Riordan har ett nytt lopp i åtanke för Treasure Kronos efter söndagens medverkan i Prix d'Amérique.

Publicerad:

Treasure Kronos, loppets stora rookie som femårigt sto och minst prispengar, blev utan premie i årets Prix d'Amérique. Jerry Riordans travare fick fin resa av Christoffer Eriksson, men loppet var helt enkelt för tufft.

– Jag är nöjd med hästen. Vi åkte hit utan förhoppningar, däremot åker vi hem med en riktigt bra erfarenhet. Jag tror att hästen kan gå framåt med det här hårda loppet, sade Jerry Riordan efter loppet.

Nu väntar ett lopp som kan passa Treasure Kronos som hand i handsken.

– Vi har hittat ett lopp enbart för femåriga hästar om ett par veckor. Det loppet startas också med franska voltsystemet, men hon har klarat av det på fint sätt. Det ska bli intressant, avslutar Riordan.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.