Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Tredjeplats för Malmqvist

Foto: MARIA HOLMÉN/TRAVRONDEN
Tomas Malmqvist har bra fart på sin filial i Frankrike. Foto: MARIA HOLMÉN/TRAVRONDEN

Det går bra för Tomas Malmqvists hästar i Frankrike för dagen. Igår vann Become Money i Compiegne och idag kunde Jägersrotränaren bokföra en tredjeplats i La Capelle.

Publicerad:

Liksom bakom Become Money igår satt Björn Goop upp i sulkyn på Blackwell (e. Saxo de Vandel). Björn Goop körde till ledningen och satt där till upploppet, då han inte orkade att stå emot längre. Han fullföljde dock godkänt till tredjeplatsen och belönades med 2.530 euro för det.

Loppet vanns av Christophe Martens Bayokos Atout (e. Goetmals Wood). Fyraåringen stod med 25 meters tillägg, men via en stark avslutning ute i tredjespår blev segern säker. Tvåa blev Be Bop de Nappes (e. Showtime Bourbon) från rygg på ledaren. Segertiden blev 1.16,1/2.775 meter.

Med i loppet var också Jörgen Westholms Bocognano (e. Coktail Jet), men han blev avhängd från tredje invändigt och slutade sexa med Jos Verbeeck i sulkyn.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.