Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Trippel för Åke Svanstedt

Foto: MIA TÖRNBERG
Åke Svanstedt skördade framgångar på fredagen. Foto: MIA TÖRNBERG

Six Pack, Plunge Blue Chip och Natalie Hanover. Åke Svanstedt hade tre vinnare på Vernon Downs på fredagen.

Publicerad:

Snabbast av segrarna var Six Pack (e. Muscle Mass) som avgjorde ett försök i Empire Breeders Classic från ledarryggen. 1.09,7a/1.609 meter visade klockan för treåringen.

Åke Svanstedt vann sedan två av tre stoförsök i samma löpningsserie. Detta genom Plunge Blue Chip (e. Muscle Mass) och Natalie Hanover (e. Chapter Seven). Den senare hade dessutom stallkamraten Ciao Dolce (e. Credit Winner) närmast bakom sig i mål.

I samtliga försök uppgick den samlade prissumman till 12.500 dollar.

Dubbel för Takter

Segrar blev det även för Jimmy Takter på fredagen. Två till antalet och på två olika banor. Brothers N Arms (e. Cantab Hall) spurtade till vinst från ledarryggen i Chester. Treåringen kom i mål på 1.12,7a/1.609 meter och belönades med 6.000 dollar. Josert Fonseca satt i sulkyn.

På Meadowlands körde Jimmy Takter själv och det med framgång. Story Time Hanover (e. Muscle Hill) kom till täten på bortre långsidan och vann sedan på 1.11,2a/1.609 meter. Segern var värd 5.000 dollar.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.