Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Trippelt blågult i topp

Foto: MIA TÖRNBERG
Foto: MIA TÖRNBERG

Den fina formen fortsätter för Anette Lorentzon. Under natten till onsdagen vann hon lopp på dubbla banor på andra sidan Atlanten.

Publicerad:

Under natten till onsdag tog Anette Lorentzon en ny seger på amerikansk mark. Hennes sjuårige Boffin (e. Donato Hanover–Trance Anthem) var först över linjen på Miami Valley Raceway tillsammans med Chris Page i sulkyn. Ekipaget tog en knapp seger närmast före Martz Time och Kayne Kaufmann på tiden 1.11,1a/1.609 meter. Den samlade prissumman i loppet var 22.000 dollar.

Först över mållinjen var också Anette Lorentzons Alex In Front (e. Swan For All–Fancy The Look) som vann tillsammans med Matt Kakaley på Yonkers. Fyraåringen kom i mål på 1.14,3a/1.609 meter och den samlade prissumman i loppet uppgick till 24.000 dollar.

Även Jenny Melander tog en seger på Yonkers. Hennes Golden Son (e. Majestic Son–Dawn Dream) var överlägsen tillsammans med Scott Zeron på tiden 1.13,1a/1.609 meter. 34.000 dollar var den samlade prissumman i loppet.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.