Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Trippelt svenskt på Pocono Downs

Foto: Mia Törnberg/TR BILD
Pocono Downs vid ett tidigare tillfälle. Foto: Mia Törnberg/TR BILD

Nancy Johansson, Marcus Melander och Åke Svanstedt noterades för en varsin tränarseger under tisdagens tävlingar på Pocono Downs. 

Publicerad:

De svenska framgångarna inleddes med Nancy Johanssons Fraulein Blucher (e. Cantab Hall), som vann en division inom The Stallion Series för tvååringar. Anthony Napolitano skötte tömföringen och från ledningen blev segern säker för favoritekipaget med halv längd på tiden 1.14,1a/1609 meter. Förstapriset var 10.000 dollar.

Inom samma loppserie var det sedan dags för en annan Cantab Hall-avkomma, nämligen Marcus Melanders Mimi`spearloflindy. Tvååringen öppnade fint bakom bilen och tog enkelt hand om ledningen tillsammans med Brian Sears. Därifrån blev det odramatiskt och Mimi`spearloflindy vann enkelt med drygt tre längder på 1.14,1a/1609 meter. 

Kvällen avslutades med seger för Åke Svanstedts Gemologist (e. Cantab Hall). Den treårige valacken fick en resa i rygg ledaren av George Napolitano Jr. och avgjorde med lätthet över upploppet. Tiden i mål blev 1.13,0. Belöningen var 7.500 dollar.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.