Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Skulle vara mer betrodd"

Foto: Thomas Blomqvist
Foto: Thomas Blomqvist

Erik Berglöf är på sedvanligt gott humör när vi når honom under eftermiddagen för att kolla läget med kvällens starthästar.

Publicerad:

Quantanamera (V64-1) körde jag dåligt med senast. Hon gick fort i mål och hon gör alltid bra lopp. Hästen hade dessutom stått över jobb och borde vara bättre nu. Thai Broadway rår vi inte på normalt sätt och jag kommer att köra för att vara tvåa bakom honom och det tror jag är fullt möjligt. Hon är väl egentligen bättre på sommaren, men hon går på brodd också. 

 

Gateruds Kashmir (V64-2) har varit tveksam på sistone. Han har varit behandlad och haft en karledsinflammation. Han har gått ett banjobb efter 1.22 och jag är osäker på var han står för dagen. Hästen duger normalt i sådan här lopp, men han är som sagt svårbedömd. Han har vunnit lopp med skor tidigare och kusken får köra snällt och hoppas fälla några till slut. Ett platsbud kan man säga att han är. 

 

Virgin Oil (V64-3) är en fin häst. I första starten förstås hon inte riktigt vad det gick ut på, men senast var hon bättre på Solvalla då hon gick stryk av en bra häst. Jag tror att hon är långt framme om det löser sig och om jag ska vara ärlig trodde jag att hon skulle vara mer betrodd än vad hon är.

 

Donna Dixie (V64-6) jagar pengar. Hon har ingen bra inställning och ger upp alldeles för enkelt. 

 

Du kör även Dream Of Meadows I lopp 10, vad tror du om segerchansen?

– Jag gillar hästen och jag tycker att det är min bästa segerchans i kväll, avslutar Erik Berglöf.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.