Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Troels kör offensivt

Foto: HANOLD/ALN
Tummen upp från Troels efter lunchen? Foto: HANOLD/ALN

Troels Andersen gästar Rommetravet med två hästar i de båda Lunch Dubbel-avdelningarna. Såhär säger han om chanserna.

Publicerad:

Först ut i Andersens dubbel är Clouds Above som står med dubbla tillägg i V4-2.
- Han gör alltid vad han kan och känns riktigt fin för dagen. Från det här knepiga utgångsläget måste jag ligga lågt även om han bör göra ett bra lopp. Jag skulle inte bli förvånad om han dyker upp på en tredjeplats trots allt. Inga ändringar är aktuella den här gången. 

 

Igucci i V4-3 har många förespråkare efter flera fina insatser i år. Han galopperade i sista sväng senast och skulle gynnas av att att trava på innerspår. 
- Det var många som smackade runt omkring honom senast och han blev därför lite för laddad och galopperade. Han känns väldigt fin för dagen och från det här läget har jag inte mycket val annat än att ladda, han är "framåt" för dagen och jag vill inte bråka för mycket med honom. Jag hoppas att de invändiga släpper, i sådana fall ska det vara hygglig segerchans för jag skulle inte vilja byta häst med någon i loppet. Det blir inga ändringar, hälsar Troels Andersen. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.