Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Tror ingen har bättre form i fältet"

Foto: OLA WESTERBERG/ALN
Foto: OLA WESTERBERG/ALN

Björli Svarten har visat fin form på sistone och tillhör de mest betrodda i V64-2 ikväll. Vi kände tränaren Stefan Johansson på pulsen under eftermiddagen.

Publicerad:

Sina 10 år till trots har Björli Svarten visat storform i de senaste starterna. Han har en hel del anhängare på förhand i kvällens andra V64-avdelning. Stefan Johansson har följande information att lämna.
- Björli Svarten har hittat nya växlar barfota runt om och i kombination med kontinuerligt tävlande har framgångarna kommit. Jag är väldigt nöjd med min häst för dagen och täta starter har han visat att han gillar. Senast blev han utmanad, men jag är rätt säker på att han hade sträckt på sig om konkurrenten hade travat. Jag tror ingen har bättre form i fältet än vad han har för dagen, så trots utgångsläget har jag en bra känsla i kroppen.

 

Han körs av en ny kusk ikväll, är det något som oroar? 
- Nej, han är som ett varmblod att köra så Christoffer kommer klara av honom galant. Vi fortsätter med exakt samma utrustning och balans som på sistone, avslutar Stefan Johansson. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.