Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Tror mest på honom"

Foto: ALN
Foto: ALN

Hemmatränaren Mats Bucht har tre hästar till start på V4-spelet. Vi tog ett snack med honom under morgonen.

Publicerad:

Fiore Rapida (V4-2) har bra kapacitet när hon får hon det att stämma, men hon har hopplöst svårt att sätta fötterna rätt. Skulle hon fungera duger hon i sådana här lopp. Hon ska gå med öppet huvudlag idag och rygg på ledaren hade varit bra. Får hon pengar vore jag nöjd. 

 

Dusktodawn Sisu (V4-4) gjorde bort sig på grund av en utrustningsdetalj senast och normalt är hon inte osäker. Hästen känns bra i jobb och kan vara med långt framme med rätt resa, men det krävs ett smyglopp för det. Ulf Ohlsson är alltid intressant som kusk och i övrigt gör jag inga ändringar på henne. 

 

 – U.Boat (V4-4) är en fin häst och jag tror mest på honom av mina två i loppet. Han har inte gått några rundbanejobb inför detta, men känns bra i de jobb han gått hemma. Bakspår känns som positivt eftersom det är en orutinerad häst som behöver lära sig att tävla bakifrån också. Han har bra styrka och kan bli nyttig på sikt. Inga ändringar, säger Mats Bucht. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.