Sveriges ledande travtidning
ANNONS

TR:s ordförande: "Alla måste hjälpas åt"

Foto: Lars Jakobsson/Kanal 75
Jan Halberg. Foto: Lars Jakobsson/Kanal 75

I ett öppet brev kräver initiativtagarna till #visparkarbakut förändring. Så här ser Travtränarnas Riksförbunds ordförande Jan Halberg den senaste tidens berättelser.

Publicerad:

Jan Halberg har följt rapporteringen om #visparkarbakut, men han har ännu inte tagit del av brevet som skickades ut under torsdagen.
– Jag har följt det här och jag är inte naiv och tror att vi skulle vara mer förskonade. Det är ett attitydsproblem. Alla har rätt att känna sig trygga.
Vad kan TR göra?
– Jag har svårt att se exakt vad det skulle kunna vara, men jag vill förmedla budskapet att vi alla ska tänka oss för, både i ord och i handling. Vi har alla ett personligt ansvar i det här. Jag försöker absolut inte tvätta mina händer här och jag kan inte säkert säga att det inte skulle vara så även inom vår organisation med 400 medlemmar.
– Jag ser det här som ett samhällsproblem som alla får vara delaktiga i att komma till rätta med, alla måste hjälpas åt. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.