Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Tur i oturen på Skrubbs

Foto: Petri Johansson/TR Bild
Visbytravet Foto: Petri Johansson/TR Bild

En olycka inträffade på Visbytravet på torsdagen. Kusken Julia Olofsson föll ur sulkyn i tävlingsdagens tredje lopp.

Publicerad:

Olofssons styrning, Caddie No More, hamnade i trångmål när en konkurrent hastigt tröttnade strax framför henne. Flera ekipage var inblandade i situationen, men värst gick det för Julia Olofsson som kastades ur sin vagn. Lyckligtvis kom snart lugnande besked.
– Julia har fått skrubbsår och är lite omskakad, så hon kommer inte köra mer i dag, meddelade Visbytravet via högtalarsystemet.

Utan kusk tog Caddie No More sig en skentur på banan, men hästen kunde så småningom fångas in. Även hon klarade sig förhållandevis väl, enligt Visbytravet:
– Caddie No More är omhändertagen av veterinärer. Hon har inga större skador. Ett sår som blöder, med tydligen har det gått jättebra.

Loppet i fråga avbröts i sista sväng och kommer att köras efter lopp nio. Förutom Caddie No More har även Adorable Sensation och Mooncake Wine strukits efter det avbrutna loppet.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.