Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Två outsiderchanser ikväll

Foto: LENNART KIHLMAN/ALN
Kristian Lindberg och Conrads Wilhelm. Foto: LENNART KIHLMAN/ALN

Veckans första V64-tävlingar hämtas från Färjestads travbana. Kristian Lindberg har två hästar till start.

Publicerad:

– Conrads Wilhelm (V64-5) gick bra senast i Norge. Han fick gå som första häst i tredjespår sista 700 meter och avslutade starkt, men fick aldrig tag på ledaren. Det var ett tag sedan hästen vann, men han håller fin form och har svarat för flera fina prestationer på sistone. Hästen han inte utnyttja spåret till någon snabbstart utan kommer vara beroende av att det löser sig under vägen. I så fall kan han vara med där framme. Han är en typisk outsider, säger Kristian Lindberg som i kvällens sista lopp har Nova Yamoz till start.

– Nova Yamoz (lopp 10) gick bra senast. Hon fick en fin resa och avslutade bra tycker jag. Hon kändes fin. Det är många att runda och det gör hon inte på beställning. Det behövs flyt härifrån, men har hon det ska hon kunna duga. Även hon ska räknas med lite outsiderchans om det klaffar med tempo och positioner, avslutar Kristian Lindberg.

FAKTA

Färjestadstravet

Färjestads Travsällskap
Norra Infarten 78
654 65 Karlstad
054-29 20 00
Hemsida

Banan:
Längd: 1000 m
Bredd 2140: 20,4 m
Bredd 1640: 21,1 m
Upploppets längd: 177 m

ANNONS

Ämnen i artikeln

Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.