Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Två tänkbara vinnare

Foto: ALN
Arn Hammering är tillbaka på svensk mark. Foto: ALN

Kalmar står som värd för kvällens V64-tävlingar och hemmatränaren Thomas Jonsson selar ut två skrällbud.

Publicerad:

Först ut är tuffingen Arn Hammering (V64-1), som senast gjorde comeback på svensk mark efter en vinter i Frankrike. Han gick mycket bra då och avslutade sista 800 efter 1.11. Nu är det lång distans, vilket passar perfekt. Litet fält gynnar den starka avslutaren.
- Arn Hammering var fin senast och allting har sett bra ut efteråt. Det är några bra emot den här gången, men jag tycker att min häst ska kunna sluta i främre träffen. Det blir samma utrustning och balans som senast, säger Thomas.

Nästa bud heter Marjons Julle (V64-4), som avslutade 1.12,5 sista 800 ute i spåren senast. Även då var det 2.640 meter och en liknande insats ska normalt sett räcka långt ikväll.
- Marjons Julle gör det bra varje gång och jag tror han slutar i främre träffen idag. Han är stabil i voltstart och distansen är en fördel. Allt är bra i träningen och det blir samma balans och utrustning som senast, säger Thomas.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.