Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Ulf Ohlsson: "Min bästa chans"

Foto: MICKE GUSTAFSSON/ALN
Foto: MICKE GUSTAFSSON/ALN

I vanlig ordning har landets mest segerrika kusk fullt upp när det vankas V75-omgång. Ulf Ohlsson kör i sex av de sju avdelningarna när V75 avgörs i Örebro.

Publicerad:

– Mellby Apollo (V75-1) är snabb, men inte vrålsnabb den första biten. Hästen har fin form och gillar spets. Det ser ut som en vettig segerchans från det här läget.


– Unica Gio (V75-2) var stressad redan i värmningen senast. Hon höll godkänt med tanke på resan, men hade inte en av sina bästa dagar. Härifrån tror jag att det blir svårt att slåss om någon tätplacering.
 
– Knows Nothing (V75-3) var klen senast, men det tror jag vi kan skylla på banan. Hästen kan mycket bättre och från fint läge dyker han upp långt framme.
 
– Alfa Light (V75-4) går bra just nu och har ett fint smygläge. Han kan säkert ta en fin slant om det löser sig, men det känns som att det är några för bra för att han ska kunna vinna.
 
– Ma Running (V75-5) är i jättefin form, men elftespår över 1 609 meter i Örebro känns iskallt och hon får försöka tjäna en fin slant.
 
– Makethemark (V75-6) är inte så explosiv från start och får ofta göra grovjobbet, men det brukar ju gå bra ändå. Vi hade funderingar på att rycka skorna redan i försöket, men passar förutsättningarna på lördag kör vi kanske barfota fram den gången i stället. Flera konkurrenter är påväg uppåt, men på förhand är Makethemark min bästa segerchans.
ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.