Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Ulrica spänd inför kvällen

Foto: Finish
Jeppas Picasso vid tidigare seger. Foto: Finish

Ulrica Håkansson selar utan den knappa favoriten i V75-5, Jeppas Picasso. Vi nådde henne på väg till Bergsåker och såhär säger hon om hästens segerchanser.

Publicerad:

– Han gick en kanontid senast och kämpade bra hela vägen. Jag tycker att han har tagit loppet fint och han var riktigt taggad i senaste jobbet som vi körde. Han får lite bättre läge av strykningen och jag tänker säga åt Samuel att ladda vad som går för att komma till ledningen där han trivs som allra bäst. Hästen har öppnat bra utifrån tidigare och det är inga konstigheter att köra honom för ny kusk. Jag är väldig nervös inför kvällens start, men det brukar jag inte göra. Jag antar att det beror på att jag tror på honom. Han går med jänkarvagn och samma balans som förut, säger Ulrica Håkansson. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.