Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Umåker anställer kommunikatör

Foto: MIA TÖRNBERG
Umåker förstärker på personalsidan. Foto: MIA TÖRNBERG

Umåker har gjort klart med två nya ansikten i sin organisation. Det är Håkan Persson som anställts på 50 procent för att bland annat fungera som kommunikatör. Erica Sandström ska vikariera som ungdomsansvarig.

Publicerad:

Håkan Persson har gjort det mesta inom travet. Han sitter för dagen med i Avelsföreningens styrelse och är ordförande i varma avelsvärderingsnämnden. Enligt Umåkers hemsida driver han sedan fem år tillbaka en egen rörelse och har bland annat Umåker som kund. Den 17 augusti ska Håkan tillträda den här nya tjänsten som kommunikatör på halvtid. Det innebär bland annat ansvar för hemsidan och sociala medier samt även administrativa uppgifter och ”allt i allo-roll”.
– Kommunikation är väldigt viktigt idag och jag ser fram emot den utmaningen. Jag hoppas och tror att jag ska kunna tillföra en del på det området, men även att få vara med och utveckla andra delar runt Umåker, säger Håkan till Umåkers hemsida.
Erica Sandström har hållit på med hästar i hela sitt liv och är aktiv amatörtränare. Hon börjar vikariatet som ungdomsansvarig omgående (halvtid) och det sträcker sig ett år framåt. Erica får ansvara för ponnystallet, verksamheten i Stall 10B och även ponnytravet.
– Det känns spännande att prova på något nytt och utmanande. Jag tycker att det är roligt att jobba med ungdomar och jag hoppas kunna hjälpa till att utveckla travskolan. Det här ska bli jättekul, säger Erica.
 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.