Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Ute ur elitloppsleken

Foto: Matilda Öhrman
Day Or Night In har drabbats av feber. Foto: Matilda Öhrman

Två raka galopper minskade chansen – och nu är Elitloppet helt uteslutet. Day Or Night In har drabbats av feber.

Publicerad:

Efter segrarna på Halmstadstravet och Jägersro växte Day Or Night In fram som en tänkbar elitloppshäst. Två galopper senare – i Olympiatravet och nu senast i Algot Scotts Minne – var tongångarna dock annorlunda och nu står det klart att det inte blir någon start på Solvalla för Day Or Night In nästa helg. Varken i Elitloppet eller i något annat lopp. Hästen är nämligen febersjuk.
– Day or Night In stod tyvärr med feber i morse och är inte aktuell till någon av de resterande platserna i Elitloppet, skriver Johan Untersteiner på Twitter.

För Halmstadstränaren själv blir det däremot Elitloppet. Hans Pastore Bob kvalade in genom segern i Finlandia-Ajo. En rosa biljett fick även derbyvinnaren Cyber Lane, men i det fallet valde Untersteiner och hästens ägare att tacka nej.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.