Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Utmaningen är motståndet"

Foto: HANOLD/ALN
Dan Widegren är förväntansfull. Foto: HANOLD/ALN

Inför dagens start för Spring Erom är allt bra, enligt tränare Dan Widegren. Trots den fina formen blir det däremot svårt att nå segern.

Publicerad:

Spring Erom (e. Gentle Star) har spår åtta tillsamamns med Björn Goop i dagens Gulddivision (V75-3). Tränare Dan Widegren är förväntansfull, men en tuff uppgift väntar.

 
– Allt är fortsatt bra med min häst. Han har hållit sig fin en längre period och jag hoppas inte på någon dipp i dag. Än så länge är det inga mörka moln vad gäller Spring Erom. Utmaningen för dagen är motståndet, det är tuffa hästar han möter, säger Dan Widegren.
 
I senaste starten på Halmstad blev det en andraplats och då travade den sexfaldige miljonären barfota – i dag blir det ändring.
 
– Vi fick inte den effekt som vi ville senast och i dag blir det i stället skor runtom. Det är inga konstigheter och han är positiv med det. 
 
Vad tror du om loppet?
– Call Me Keeper och Solvato är de tuffaste på pappret. Min häst har gått mycket i ledningen och i dag blir det nog en resa bakifrån. Det ska bli spännande och han är minst lika bra där. Vi får se hur det slutar och hur långt det räcker. Vädret är bra och jag hoppas på det bästa, avslutar Dan Widegren.
ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.