Sveriges ledande travtidning
ANNONS

V64-start flyttas igen

Foto: ADAM STRÖM/stalltz.se
Foto: ADAM STRÖM/stalltz.se

I början av mars flyttades starttiden för V64 till klockan 20.05. Från och med torsdagen den 30 april är det klockan 19.25 som gäller för V64 på vardagarna.

Publicerad:

Nyehten meddelas i ett pressmeddelande från ATG.
– Vi fick en liten omsättningsökning för V64 och Dagens Dubbel med senareläggningen men samtidigt en något lägre omsättning på andra spelformer. Totalt sett så har vi inte fått den effekt vi hoppades på, säger Hasse Skarplöth, vd ATG, i pressmeddelandet.
En av orsakerna som legat till grund för att V64-starten flyttas till klockan 19.25 är den kommande flytten av V64-sändningarna på vardagarna till TV4Sport. Två andra saker som nämns i pressmeddelandet är omsättningen och banornas önskemål om ny starttid.
– Detta är resultatet av vårt arbetssätt där vi hela tiden arbetar med att anpassa och vidareutveckla våra produkter. Målet är att vi ska leverera den mest engagerande spelupplevelsen och mötesplatsen för spel för våra kunder, säger Hasse Skarplöth i pressmeddelandet.
Tävlingsdagen startar på samma tid som tidigare (klockan 18.15), men V64-spelet flyttas tillbaka två lopp inom ramen för tävlingarna och startar alltså klockan 19.25.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.