Sveriges ledande travtidning
ANNONS

V75-akuten Halmstad

Halmstad står som värd för söndagens V75-omgång och Travronden är på plats och följer travsportens elitserie. V75-Akuten bjuder löpande på all den information som dyker upp under dagen hela vägen fram till första V75-start, som är klockan 16.20.

Publicerad:

Tanken med V75-akuten är att ge en kort sammanfattning av den viktigaste informationen som finns tillgänglig till varje V75-avdelning, och framför allt delge det absolut senaste från banan hela vägen fram till första start.
 
Under ”Senaste nytt” uppdateras de senaste nyheterna från banan kontinuerligt, inte nödvändigtvis i V75-loppsordning. Alla dessa nyheter flyttas sedan ner bakom respektive häst under respektive lopp.
 
För dig som vill ha rankingar, mer utförliga analyser och spelförslag så finns flera nyttiga länkar längst ner i artikeln. Sedan finns så klart även Travronden som e-tidning att läsa direkt här från hemsidan.

Senaste nytt

(15:50) - Jag tror att 9 Christine Sixteen (V75-3) är vassare bakifrån och vi kan vinna. Det är många bra hästar med i loppet, men min är också bra och ska ha gått framåt formmässigt till det här loppet, säger Veijo Heiskanen..

(15:48) - Jag tror på 8 Lovely Sky (V75-4), det är en fin häst som har tränat bra inför det här. Jag tror hon har samma form som när hon vann lopp i våras, säger Veijo Heiskanen.

(15:47) - 3 Treasure Kronos (V75-3) är en bra häst och det har hon också visat i hela karriären. Hon var fin i försöket och jag hoppas hon ska vara lika bra idag. Hon kan öppna bra, men det är svårt att ta en längd och komma till spets. Hästne är oöm och jag tror hon tål att gå i dödens också, säger Christoffer Eriksson.

(15:03) - Jag kan tänka mig att köra i ledning med 4 Harry Haythrow (V75-6), men vill inte utesluta helt att jag kanske släpper. Det beror på tempot och vem som kommer fram och ställer frågan, säger Johan Untersteiner.

(15:00) - 1 Bravo Navarone (V75-7) har vi siktat på det här loppet med och han kommer vara bra idag, men eftersom han inte startat på sex veckor och är stor och tung så är han kanske inte riktigt lika bra som senast. Jag tror han har bra chans att ta ledningen, säger Marcus Lindgren om Bravo Navarone, som idag tävlar med skor fram.

(14:58) - Man ska komma ihåg att 1 Kalle Kalas (V75-5) galopperade en del tidigare och i första starten jag körde honom så stod han och "studsade" innan bilen släppte, men skötte sig när det väl gällde. Jag tror att det är 95 procents chans att han fixar det bra, men man kan inte garantera något, säger Erik Adielsson.

(14:00) 9 Divisionist ska tävla med skor bak.

(14:00) 3 Tiger Woodland (V75-2) ska gå med helstängt huvudlag och jänkarvagn.

(14:00) 2 Bacio (V75-3) ska tävla barfota runt om.

(14:00) 13 Staro Ironmaid (V75-4) ska tävla med skor bak.

(14:00) 5 Calle Laday (V75-5) ska tävla barfota runt om.

V75-1

1 Trust Launcher ska tävla med helstängt huvudlag.

6 Tosca Victory ska tävla barfota runt om.

7 October Kronos ska tävla med helstängt huvudlag.

9 Divisionist ska tävla med skor bak.

11 Västerbopaymyday ska tävla barfota runt om.

12 King City ska gå med skor bak.

V75-2

3 Tiger Woodland ska gå med helstängt huvudlag och jänkarvagn.

6 Tadpole ska troligtvis gå med rycktussar för första gången.

8 Wake Up America ska tvävla barfota fram.

V75-3

2 Bacio ska tävla barfota runt om.

6 Bijou Bourbon H.M. ska tävla barfota runt om.

7 Top Notch Lady Ås ska tävla med rycktussar för första gången.

9 Christine Sixteen ska tävla barfota runt om.

V75-4

2 Snow Angel ska eventuellt gå med jänkarvagn.

3 Olivia Trot ska eventuellt gå med jänkarvagn.

8 Lovely Sky ska tävla barfota runt om.

9 Elita M.I. ska gå barfota runt om och eventuellt med norskt huvudlag.

11 Carro's Girl ska gå barfota bak och med jänkarvagn.

13 Staro Ironmaid ska tävla med skor bak.

V75-5

- Man ska komma ihåg att 1 Kalle Kalas galopperade en del tidigare och i första starten jag körde honom så stod han och "studsade" innan bilen släppte, men skötte sig när det väl gällde. Jag tror att det är 95 procents chans att han fixar det bra, men man kan inte garantera något, säger Erik Adielsson.

3 Jeter ska tävla barfota runt om.

5 Calle Laday ska tävla barfota runt om.

7 Proserpine ska tävla barfota runt om.

10 Like Lightning ska eventuellt tävla barfota runt om.

V75-6

2 Spring Erom ska tävla barfota runt om.

3 Bergshults Leffe ska eventuellt gå med rycktussar för första gången.

- Jag kan tänka mig att köra i ledning med 4 Harry Haythrow, men vill inte utesluta helt att jag kanske släpper. Det beror på tempot och vem som kommer fram och ställer frågan, säger Johan Untersteiner.

5 Dante Boko ska tävla barfota runt om.

V75-7

1 Bravo Navarone ska tävla med skor fram.

- 1 Bravo Navarone har vi siktat på det här loppet med och han kommer vara bra idag, men eftersom han inte startat på sex veckor och är stor och tung så är han kanske inte riktigt lika bra som senast. Jag tror han har bra chans att ta ledningen, säger Marcus Lindgren

3 Danne Edel ska tävla med skor bak.

4 Research ska tävla med vanlig vagn.

8 Spitcam Jubb ska tävla barfota runt om.

10 King Sir Kir ska tävla med skor runt om.

FAKTA

Halmstadtravet

Halmstad Travet
Box 8026
300 08 Halmstad
Tel: 035-10 91 80
Hemsida

Banan:
Längd: 1000 m
Bredd 2140: 23,0 m
Bredd 1640: 23,0 m
Upploppets längd: 203 m
 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.