Sveriges ledande travtidning
ANNONS

V75-strykningar

Foto: MIA TÖRNBERG
Foto: MIA TÖRNBERG

Det har skett en del programförändringar till V75 i Karlstad denna lördag.

Publicerad:

Fyra strykningar har kommit in till Färjestads tävlingar denna lördag. Någon kom tidigt i veckan, medans någon annan kommit nyligen.
I V75-2 kommer inte 12 Brosa Am till start. Hästen drabbades av kolik under söndagen och tränare Marcus Lindgren ville inte riskera någonting genom att starta.
V75-5, tillika kallblodsloppet är en profil fattigare. Norske Tin Tveiten är struken på grund av hovspricka. Hästen skulle ha startat från spår fyra, vilket bland annat innebär att Tekno Odin är nedstruken ett hack.
I silverdivisionen är det två hästar strukna. Inga hästar kommer starta från spår elva och tolv i detta lopp då D.D.'s Hitman och Coktail Fortuna stannar hemma i stallet. Den förstnämnde är under veterinärbehandling, medan Öystein Tjomslands Coktail Fortuna drabbats av halsinfektion.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.