Sveriges ledande travtidning
ANNONS

V75-vinnare i comeback

Foto: MARIA HOLMÉN/TRAVRONDEN
Hanna Olofsson har tre intressamta hästar till start på lunchen idag. Foto: MARIA HOLMÉN/TRAVRONDEN

Hanna Olofsson har tre hästar till start på lunchen idag. Alla tre berodda, men det finns en del frågetecken kring alla tre.

Publicerad:

Först ut är Victory Streamline (V4-2). Han är ordentligt uppanmäld den här gången och möter mer rutinerade hästar, men till skillnad från flera av de andra är han på väg uppåt.
– Han känns bra för dagen. Det är en jämn och stabil häst, men vi möter tuffare konkurrenter den här gången. Jag tror att han gör ett bra lopp, så får vi se hur långt det räcker, berättar Hanna Olofsson.
Förra våren vann Quattro Lane (V4-3) V75 på Umåker, men nu har sexåringen varit borta sedan i augusti.  
– Vi har opererat framknäna på honom och han kommer behöva det här loppet. Han är inte hårt jobbad, utan ska starta igång. Jag har en del förhoppningar på honom under året, men idag får vi ligga lite lågt.
Sist ut i trion är den spelarna tror mest på. Fyraårige Tommasi (V4-4) tog senast karriärens första seger, men uppträder fortfarande osäkert.
– Han är fortfarande väldigt osäker. I de två första starterna körde vi honom med öppet huvudlag och då galopperade han direkt på kör. Nu har han fungerat bättre med helstängt huvudlag, men det är fortfarande väldigt osäkert. Felfri är det min bästa chans, men jag vill varna för att det fortfarande är en del galopprisk, avslutar Hanna Olofsson.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.