Sveriges ledande travtidning
ANNONS

V75-vinnare tillbaka på toppen

Foto: OLA WESTERBERG/ALN
Piggt, glatt och härligt i vinnarcirkeln efter Raz Mackenzies fullträff. Foto: OLA WESTERBERG/ALN

Roger Nilssons V75-vinnare Raz Mackenzie var igår i Skellefteå tillbaka i segertagen.

Publicerad:

Från sjätte ytter styrde Boden-ekipaget på dryga varvet kvar och de övriga snabblopparna blev till slut en bit efter. Segertiden blev 1.13,9a/2.140 meter och att det här var åttaåringens första seger i år i nionde försöket var svårt att tro.
Peter Untersteiners hästar verkar ha hittat den där lilla extra-formen för dagen. På Åby hade han fyra stallvinnare, varav tre körde han själv. Ur den kvartetten imponerade Legend Brodde mest när han drog tufft i ledningen och kom hem på nya rekordet 1.11,3a/1.640 meter.
Roger Persson måste gå på moln för dagen. Halmstadtränaren har tre hästar på listan och under Derbysöndag luftar han nästan hela stallet! I onsdags kvalade Zoko Lane in till Svenskt Travderby och igår kvalade Västerbo Exact in till K.G.Bertmarks Minneslopp. Polaren Johan Svensson körde hästen till spets efter en tuff startrusning och sedan var han omutlig på 1.14,3a/2.140 meter. Med till finalen kom Anders Svanstedt-tränade tvåan Seducedbyaface och Kennet Glaas.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.