Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Sjunde V75-strykningen

Foto: MIA TÖRNBERG
Foto: MIA TÖRNBERG

Det är redan nu en hel del strukna hästar inför lördagens V75-finaler på Solvalla. Sex hästar har än så länge lämnat återbud.

Publicerad:

I den första V75-avdelningen kommer inte Santtu Raitala-tränade Archie Dream att starta. Den åttaårige valacken är struken på grund av feber.

Struken är också Anders Svanstedts Viking's Topline i V75-4. Den fyraårige valacken har drabbats av hälta. 

Lars Friberg-tränade Mind Your Face kommer inte till start i V75-5. Detta på grund av pågående veterinärbehandling.

Tidigare under veckan ströks Timo Nurmos Global Trustworthy från start i finalen av Solvalla Grand Prix (V75-6) på grund av halsinfektion.

I V75-7 är tre hästar strukna. Run Ceasar Run kommer inte till start på grund av en halsinfektion. Ola Samuelssons travare skulle ha startat i den sjunde V75-avdelningen, tillika Klass I-finalen, men så blir inte fallet. I samma lopp kommer inte heller Noble Dolly till start. Det fyraåriga stoet, som tränas av Cees. F Kamminga, har drabbats av en ledskada. Inte heller Kristian Lindbergs Rambo Rivner kommer till start. Valacken är struken på grund av hosta. Därmed återstår endast åtta hästar i Klass I-finalen.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.