Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Veerbeck till Bergsåker

Foto: MICKE GUSTAFSSON/ALN
Joseph Veerbeck. Foto: MICKE GUSTAFSSON/ALN

Stjärnkusken Joseph Veerbeck kommer till Sundsvall nästa helg. Han kommer att köra både fredag och lördag i samband med Sundsvall Open Trot - bara han får styrningar.

Publicerad:

- Det blev klart för en timme sedan. Han vill köra allt förutom kallblod. Högst troligt kommer Veerbeck ha styrning i Sundsvall Open Trot, säger Jonas Lindkvist på marknadsavdelningen på Bergsåker.
Hans R Strömberg har aviserat att han ska starta On Track Piraten i miljonloppet Sundsvall Open Trot den 27 augusti och det vore en trolig uppsittning för Joseph Veerbeck. Så sent som i söndags slutade duon tvåa i Grand Prix de Wallonie (€180.000) och tidigare har Veerbeck segrat i Grosser Preis von Deutschland med dalahästen.
On Track Piraten, med över elva miljoner kronor på kontot, slutade tvåa i Sundsvall Open Trot ifjol. Veerbeck har vunnit storloppet på Bergsåker en gång - 1999 satte han dit Remington Crown.
 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.