Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Vi har kommit rätt på honom"

Foto: ALN
Trust de Luxe jagar tredje årssegern ikväll. Foto: ALN

Trust de Luxe har visat toppform på sistone och startar ikväll från perfekt utgångsläge i V64-3. Hästens tränare Fredrik Wallin har följande att berätta om honom.

Publicerad:

Trust de Luxe (V64-3) har tränat bra efter senaste loppet och allt verkar bara fint med honom. Det känns som att vi har kommit rätt på honom nu och jag hoppas det fortsätter på den inslagna vägen. Han tål att ligga på hårt i loppen och jag tror faktiskt inte att han var så het som det såg ut vid vid Solvallasegern till exempel. Då hade han stängt huvudlag och gick i ledningen. Senast hade han norskt huvudlag och tävlade bakifrån. Tanken är att köra med norskt huvudlag ikväll, men han är naturligt snabb så det ska inte påverka startsnabbheten. De värsta motbuden har fått sämre lägen, så det ser intressant ut tycker jag. I övrigt blir det barfota runt om och jänkarvagn som senast, säger Fredrik Wallin. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.