Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Vi laddar mot ledningen"

Foto: URBAN KIHLMAN/ALN
Sandra Eriksson får förtroendet bakom Rutger Gigant ikväll. Dags för ny seger ihop? Foto: URBAN KIHLMAN/ALN

Petter Lundberg har två hästar till start när V64 gästar hemmabanan. Det är en laddad tränare vi når under eftermiddagen som lämnar senaste nytt.

Publicerad:

Rutger Gigant i V64-2 startar först av Lundbergs hästar. Han var ute mot bland andra Windy Ways och Charrua Forlan senast och var tapper med tanke på det. Ikväll jagar han segern i försöks- och finalloppet Mäster Gustafs Pokal. 
- Han var duktig senast och har tagit det loppet bra. Att det gått en månad mellan loppen är inget som direkt oroar, jag tycker att han är väl förberedd och bör göra en bra prestation. Han tar i själv bakom startbilen och från det här utgångsläget laddar vi för ledningen och jag tycker att han ska ha hygglig chans att hålla ut de utvändiga hästarna. Vi går "all in" i försöket och kör med optimal utrustning. Det ser bra ut på förhand tycker jag.

 

Antiono America har varit ute i två V75-lopp i sina senaste starter. Han återkommer efter lite vila ikväll i V64-6. 
- Han har haft problem med hovsprickor, därav uppehållet. Det har vi fått rätsida på nu och han känns fin i träningen även om han bara har gått 1.25 på banan som snabbast. Han kan öppna bra och skulle vi få ledningen skulle jag tro att att han körs där också. Trots uppehållet tror jag att han är bra nog för att vinna direkt och med tanke på att de värsta konkurrenterna fått dåliga utgångslägen känns det lite bättre. Vi kör med jänkarvagn och skor som vanligt, avslutar Petter Lundberg. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.