Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Vi lär få ta dem den tunga vägen"

Foto: MARIA HOLMÉN/TRAVRONDEN
Narold Vox visade form senast! Foto: MARIA HOLMÉN/TRAVRONDEN

Krister Jakobsson skickar upp sin hedershäst Narold Vox till Solänget ikväll. Hästen tillhör de mest betrodda i V64-4 och vi får senaste nytt av tränaren på eftermiddagen.

Publicerad:

Sjuårige Orlando Vici-sonen Narold Vox är en riktig kämpe som sällan gör ett dåligt lopp. Ikväll blir han betrodd i V64-4 efter senaste insatsen som var riktigt stark. Krister Jakobsson har följande att berätta om dagsstatusen. 


- Han har tagit senaste loppet fint som det känns i de lugna jobb han gått efteråt, det har mest handlat om rutinträning. Det var ett riktigt mäktigt slutvarv han gick senast och Ulf var jättenöjd. Vårt hopp den här gången är att de andra kör lite mot varandra, men vi lär få ta dem den tunga vägen oavsett under slutvarvet vilket han visat förut att han klarat av. Tar han det här loppet bra siktar vi mot 3 700 meters-loppet nästa fredag på Bergsåker. Trots att det är några bra med i kväll tror jag på min häst och vi kör precis som senast vad gäller balans och utrustning, säger Krister Jakobsson. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.