Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Vila för Maven

Foto: MARIA HOLMÉN
Maven. Foto: MARIA HOLMÉN

Tanken var att toppstoet Maven skulle starta i Åby Stora Pris med tränaren Jimmy Takter till helgen, men hästen fick lov att lämna återbud på grund av en skada.

Publicerad:

Maven (e. Glidemaster) har startat i tuffa lopp hela våren och sommaren. I den senaste starten sprang hon 1.10,2/1.609 meter som oplacerad i Hugo Åbergs Memorial och hästen var inbjuden till Åby Stora Pris, men i lördags kom beskedet att hon inte kunde vara med.

– Maven har fått en reaktion på ett ben. Vi vet inte hur allvarligt det är och hon ska kollas upp igen, men hästen kommer inte att starta den närmsta tiden, säger skötaren Tobias J Gustafsson.

Bättre rapporter är det på Hugo Åbergs Memorial-vinnaren Creatine (e. Andover Hall).
– Hästen ska anmälas till Jubileumspokalen. Därefter är tanken att starta honom i Sundsvall Open Trot och Masters-finalen, fortsätter Gustafsson.
 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.