Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Vinnare för hela helgen

Midsommarhelgen innebär att Travronden kommer en dag tidigare. ”Fredagsronden” blir ”torsdagsronden”.

Publicerad:

Banornas midsommartävlande innehåller lika givna  traditioner som själva firandet av att ”solen aldrig går ner”.

Det börjar torsdag kväll med Danneros midnattstrav. Där startar bland annat Månprinsen A.M. och Hallsta Lotus. Startlistorna och tipsen till de tävlingarna (liksom till Axevalla och Rättvik som också har torsdagstävlingar) fanns med i tisdagsutgåvan av Travronden.

Midsommarafton (då är vi inne på torsdagsutgåvan av Travronden) kör Hagmyren där det också är toppkallblod som står i centrum. Där handlar det om femåringar i Roger N Olssons Minneslopp. Svenske Kriterievinnaren B.W.Modde har att tampas med Derbyvinnaren Hellin Faxen och Myr Faksen som båda är norska gäster.

Midsommardagen kan antingen avnjutas bland bergknallarna på Årjängstravet, i gröngräset på Lindesberg, i skuggan av Oviksfjällen på sommarbanan Oviken, i midnattssol i Skellefteå eller till knätofskänsla i Rättvik. Sistnämnda banan satsar alltid hårt på sitt midsommartävlande med högklassiga lopp och det är inget undantag i år. Breeders Crown för tre- och fyraåringar och Midsommarloppet utgör en spännande välkryddad snapssamling V64-lopp.

Sedan avslutas hela härligheten med V75-dagen på Kalmartravet som speciellt riktar sig till alla som midsommarfestar på Öland och som vill avsluta det äventyret med en fin travdag nära brofästet på fastlandet.

Till allt detta (liskom Arvikas söndagstrav) har förstås Travronden startlistor, tips, kommentarer, intervjuer och systemförslag!

I övrigt i Travrondens torsdagsutgåva (nummer 50) finns också bland annat...

...nyheten att en av landets största trav- och kuskprofiler nu känner sig helt knäckt av breddtravet.

...en känd uppfödare och hästägare står i begrepp att dra ner sin verksamhet.

...intervju med en tränare som på söndag står inför sin karriärs kanske hittills viktigaste lopp.

...Månadens Häst som handlar om en världsrekordsättande pålle som har en spännande hemlighet. Eller hade, för den avslöjas nu!

 

FAKTA

Prenumeration

För 2 395 kronor får du Sveriges bästa travtidning, varje onsdag, under ett helt år. I prenumerationen ingår även vårt fullspäckade vinternummer på över 300 sidor (värde 199 kr).

Travronden onsdag
Helår: 2 395 kr
Halvår: 1 195 kr
Kvartal: 695 kr

Autogiro: 199 kr/månad
Autogiroblankett

Travronden Digital
149 kr/månad

Teckna prenumeration

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.