Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Yannick Gingras till Jägersro

Foto: MARIA HOLMÉN
Yannick Gingras ska köra Maven i Hugo Åbergs Memorial. Foto: MARIA HOLMÉN

Den amerikanska toppkusken Yannick Gingras kommer till Jägersro för att köra Maven i Hugo Åbergs Memorial tisdagen den 28 juli.

Publicerad:

Jimmy Takter tränar Maven och efter storloppssegern med Creatine i Finland under söndagen blev även den hästen inbjuden till Hugo Åbergs Memorial.
– Jag talade med Jimmy Takter under söndagseftermiddagen och han var mycket nöjd med Creatines insats i Finland och tackade då samtidigt ja till en plats i Åbergs även för Maven. Jimmy tar över Yannick Gingras från USA vilket naturligtvis är oerhört spännande, säger Mats Ahlkvist i ett pressmeddelande från Jägersro.
Det innebär att följande nio hästar är klara för "Åbergs": Creatine, Maven, Mosaique Face, B.B.S.Sugarlight, Voltigeur de Myrt, Delicious U.S., Royal Fighter, Vincennes och Oasis Bi.
Därmed återstår en plats i loppet.
Lottningen till Hugo Åbergs Memorial sker i samband med Jägersros tävlingar på tisdagkväll.
 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.