Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Zalie Gar bjöd på show

Foto: Malin Albinsson/TR Bild
Rene Legati med Zalie Gar. Foto: Malin Albinsson/TR Bild

Alessandro Gocciadoros Zalie Gar stod för en femstjärnig prestation i fyraåringseliten för ston. Rene Legati körde italienskan till täten med varvet till mål och duon var överlägsna i mål på 1.10,8a/1640 meter. 

Publicerad:

Den enda dramatiken i Delicious lopp tillika Fyraåringseliten för ston utspelade sig före loppet när Zalie Gar (e. Varenne) krånglade och började galoppera. Lagom till starten skärpte hon dock till sig och i spetstriden tog Rene Legati positionen utvändigt om ledande Viking Grace. Med varvet till mål var det slutlekt och Zalie Gar pressades till tät. 

Varvet gick via snabba 1.10,4 och i upplösningen orkade ingen haka på Zalie Gar, som i fin stil drog undan till en överlägsen seger. Segertiden landade på 1.10,8 och förstapriset var 300.000 kronor.
– Hon bråkade bakom bilen men sedan löste det sig bra och hon kändes jättefin, sa Legati i vinnarcirkeln.

Riina Rekiläs Viking Grace med Jos Verbeeck höll starkt till andraplatsen och Björn Goop med Fanny Chenal gick bra till tredjeplatsen.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.