Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Zenyatta spurtade till seger

Foto: MIA TÖRNBERG
Foto: MIA TÖRNBERG

Conrad Lugauer var på plats på Vincennes under lördagen där han körde favoritspelade Red Riding Hood i Prix de Berck-sur-Mer (€42.000), men hästen fick nöja sig med en sjätteplats.

Publicerad:

Conrad Lugauer hittade sjunde ytter med Red Riding Hood. 1.200 kvar följde han med som trea i tredjespår, men över upploppet kunde han inte utmana om segern. Det blev en sjätteplats på 1.14,4/2.700 meter och för det fick Red Riding Hood 840 euro.
Loppet vanns av Zenyatta som satt i positionen framför Red Riding Hood och som spurtade till seger över upploppet. Vinnartiden blev 1.14,2/2.700 meter och segern var värd 18.900 euro. Zenyatta (e. Look de Star - Tanja Hazelaar) tränas och kördes till seger av Cees F Kamminga.
Tvåa i mål blev Radice del Nord som andra halvan av loppet fick löpa utan rygg medan Reine du Zack spurtade in som trea efter en invändig resa.
 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.