Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Zukanovic: "Köra så länge lampan lyser"

Foto: SIDMAKARN
Caddie Jo är favorit i V4-2. Foto: SIDMAKARN

Admir Zukanovic skickar iväg två intressanta hästar till Halmstad. Vi tog ett snack med honom innan avfärd.

Publicerad:

Caddie Jo är favorit i V4-2. Senast blev det galopp direkt bakom startbilen. 

– Han blev för laddad efter sitt uppehåll senast som berodde på att han hade problem med ett öga. Han hade jobbat bra inför den starten och gick även bra efter galoppen med tussarna kvar. Spåret har inte så stor roll eftersom han inte är speciell startsnabb och den långa distansen är bara ett plus. Det var några bra med i loppet, men jag tycker att min häst är bra för klassen och den enda ändringen jag gör är att det blir aluminumskor fram istället för järnskor senast. 

I V4-4 möter Joie au Coeur H.C. den stora favoriten Unona. Stoet har fint läge över kort distans. 

– Det ser ut som att det är hennes förutsättningar idag. Det är bara att skicka iväg henne från start och köra så länge lampan lyser. Vi har provat ledningen över lång distans, men det var inget vidare och eftersom hon hållit undan över medeldistans borde det gå över 1640 meter också. Skötaren sade att hon aldrig känts så pass smidig som när hon körde igår, så det är ju förstås ett bra tecken. Det blir inga ändringar på henne, säger Admir Zukanovic. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.