Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Arlington Dream på 1.10,6

Foto: Thomas Blomqvist/TR Bild
Arlington Dream. Foto: Thomas Blomqvist/TR Bild

Philippe Allaire fortsätter att plocka skalper i monté. På onsdagen vann han grupp II-loppet Prix Camille Lepecq för tredje året i följd.

Publicerad:

Nio hästar gjorde upp i grupp II-loppet Prix Camille Lepecq (€45.000) i monté. Men det var till sist en ren och skär uppsvisning av Philippe Allaires Arlington Dream (e. Ready Cash). Yoann Lebourgeois serverade hästen en perfekt ritt i rygg på ledande Boss du Meleuc och när loppet skulle till att avgöras avgjorde Arlington Dream säkert.

Den nioårige valacken var uppe jämsides om ledaren i mitten av sista sväng och in på upploppet hade han kopplat ett säkert grepp om händelserna. Arlington Dream stegade undan över upploppet och vann säkert på 1.10,6/2175 meter. 

Bakom Arlington Dream höll Boss du Meleuc starkt till andraplatsen medan Clegs des Champs slutade trea. Förstapriset i loppet uppgick till 45.000 euro.

Det här var Arlington Dreams 16:e seger i grupploppssammanhang och den tredje i följd i Prix Camille Lepecq.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.