Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Bilibili tog tredje raka

Foto: Letrot.com
Bilibili. Foto: Letrot.com

Montéspecialisten Bilibili är i farten igen. På söndagen ordnade han tredje raka segern i Prix du Calvados – efter en rejäl avslutning.

Publicerad:

Prix de Cornulier närmar sig och då närmar sig också toppformen för den nioårige hingsten Bilibili (e. Niky). På söndagen tog han hem Prix de Cornulier-genrepet Prix du Calvados (€130.000) för tredje året i följd. Alexandre Abrivard satt i sadeln på Laurent Claude Abrivards häst som vann efter en rejäl avslutning.

Det såg länge ut som att Bilooka du Boscail skulle bli svår att nå ikapp, men Bilibili störtdök den sista biten och var förbi i god tid före mål. Trea slutade Etoile de Bruyere.

Förstapriset i loppet var 58.500 euro och segertiden skrevs till 1.13,0/2850 meter. För Traders blev det galopp i slutsvängen och montédebutanten Eridan var slagen tidigt.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.