Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Björn kör Call Me Keeper

Foto: MIA TÖRNBERG, TRAVRONDEN
Call Me Keeper har till skillnad från de flesta av sina stallkamrater stannat kvar i Paris. Foto: MIA TÖRNBERG, TRAVRONDEN

Daniel Redéns Call Me Keeper gör en sista ansträngning i Paris - över mastiga 4150 meter i Prix de Paris på söndag.

Publicerad:

Inför sista strykningsomgången återstår nu 15 hästar i det sista stora slaget under Vincennes vintermeeting. Men ingen Bold Eagle och ingen Propulsion. Däremot Prix de France-vinnaren Belina Josselyn, Bird Parker och Briac Dark. De svenska färgerna försvaras av Call Me Keeper (Daniel Redén), Apollon de Kacy (Jörgen Westholm) och Cash Gamble. Björn Goop får chansen bakom Call Me Keeper. Förstapriset är 180.000 euro.
– Jag hade faktiskt lite krafter kvar i Call Me Keeper i Prix de France. Hästen är stark, så distansen borde kunna passa. Däremot ser det tufft ut att möta bland andra Belina Josselyn och Bird Parker. Det är dock väldigt fina pengar att köra om där bakom och vi hoppas på en fin check, sade Daniel i gårdagens V64-sändning i Sportkanalen.

Förra året vann Bold Eagle det här loppet - och fullbordade därmed en imponerande trippel (även Prix d'Amérique och Prix de France).

Kvarvarande hästar, Prix de Paris

4150 meter

1. Captain Sparrow
2. Diablo du Noyer
3. Venezia de Mai
4. Apollon de Kacy – Mattheau Mottier (Jörgen Westholm)
5. Cash Gamble
6. Call Me Keeper – Björn Goop (Daniel Redén)
7. Best Of Jets
8. Briac Dark
9. Carat Williams
10.Ave Avis
11.Bilibili
12.Django Riff
13.Akim du Cap Vert
14.Belina Josselyn
15.Bird Parker

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.