Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Dubbel för Gocciadoro

Foto: Maria Holmén/TR Bild
Alessando Gocciadoro hade både ettan och tvåan i Grand Premio Gaetano Turilli. Foto: Maria Holmén/TR Bild

Det blev en dubbelseger för Alessandro Gocciadoro när tidigare uppskjutna grupp I-loppet Gran Premio Gaetano Turilli avgjordes under onsdagskvällen i Rom.

Publicerad:

Moralisk vinnare i loppet var Timone Ek (e. Mr Vic), som för Alessandro Gocciadoro fick vandra utvändigt om ledande Urlo dei Venti (e. Mago d'Amore). Den sistnämnde var slagen redan i ingången till sista kurvan och istället tog Timone Ek över lagom till upploppsrakan. Stallkamraten Sonia (e. Donato Hanover) hade dock serverats en perfekt smygresa i tredje par utvändigt av René Legati och tackade för detta med att avgöra kort före mållinjen på 1.12,0a/2100 meter. Förstapriset var 41.400 euro och det handlade om hästens klart största seger hittills i karriären. Det sjuåriga stoet hade tidigare som bäst segrat i Gran Premio Andreani med ett förstapris på drygt 16.000 euro (2015).

Trea i loppet blev Svante Båths forne Kriterievinnare Deimos Racing (e. Quite Easy U.S.) efter en bra resa i andra par utvändigt.

 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.