Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Dubbel för Svanstedt

Foto: Lars Jakobsson/TR Bild
Åke Svanstedt kunde glädja sig över dubbla tränarsegrar. Foto: Lars Jakobsson/TR Bild

Åke Svanstedt ordnade en dubbelseger som tränare under söndagen i USA.

Publicerad:

Med Mellby Gårds fyraåring Yes Mickey (e. Muscle Hill - My Favorite Chip) tog Jason Bartlett på Yonkers Raceway en knapp vinst från spets på 1.12,4a/2011 meter. Segerchecken var 16.600 dollar och det handlade om årets andra vinst.

Åke fick även en tränarseger på Pocono Downs. Det var femårige Deep Impact (e. Donato Hanover - Glide Power) som slog till för Matt Kakaley och spurtade till vinst med huvud på 1.10,5a/1609 meter. Segern var värd 8.750 dollar. Det här var årets tredje fullträff.

Anette Lorentzons treåring Chasin' Dreams (e. Credit Winner - Bold Dreamer) vann på Yonkers Raceway med Brian Sears i sulkyn. Ekipaget gick undan från spets med två säkra längder och noterade 1.12,8a/1609 meter. Här var förstapriset 8.000 dollar. För Brian Sears blev det ett stort jubileum eftersom han passade på att ta sin 10.000:e kuskseger!

Jimmy Takters åttaårige passgångare Sunfire Blue Chip (e. American Ideal - Shot Togo Bluechip) vann i Harrah's Philadelphia i Chester för Josert Fonseca. Detta på vassa 1.08,4a/1609 meter. Förstapriset var 15.000 dollar.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.