Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Dubbel för Takter

Foto: MIA TÖRNBERG, TR BILD
Jimmy Takter ordnade själv två segrar som kusk och tränare på Hoosier Park. Foto: MIA TÖRNBERG, TR BILD

Jimmy Takter ordnade själv en snygg dubbelseger under lördagen på Hoosier Park.

Publicerad:

I Madison County för tvååriga hingstar och valacker spårade Jimmy från start till mål bakom Samo Different Day (e. Cantab Hall-Lindy'sleadinglady). Segertiden blev 1.11,3a/1609 meter och förstapriset var 23.000 dollar. Det här var andra segern, men hästen slutade tidigare i år bland annat tvåa i finalen av Peter Haughton Memorial.

Från spets vann Jimmy sedan även med Rubio (e. Cantab Hall-Italienne Girl) i The Circle City för treåriga hingstar och valacker. Segermarginal skrevs till en dryg längd och segertiden noterades till 1.10,7a/1609 meter. Förstapriset var 17.575 dollar. Det handlade om årets andra seger.

Anette Lorentzon fick också en tränarseger på Hoosier Park. Med sjuårige Anaffairtoremember (e. Angus Hall-Val Lee Woman) blev det en överlägsen vinst för Todd Warren efter tidig ledning. Segertiden skrevs till 1.10,9a/1609 meter och förstapriset var 4.500 dollar. Det här var årets sjunde seger.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.